Friday, October 15, 2010


So I had my baseline done this morning. Would've posted sooner but internet has been screwing up all day today. Sigh.

Anywho, everything looked good. The RE did my ultrasound and man it hurt like hell. He couldn't find my left ovary and kept pressing and pressng and the pain was seriously awful. It took all of my strength to stay still and not cry out. It hurt so damn bad.
Thankfully he finally stopped though.

So yep, DH just did my first shots this cycle. The 100u follistm and 10u micro HCG. The RE said that we'll probably up my dose by a greater amount so I won't go 19 days again lol. God I hope it won't take that long, but we'll see I guess.

Oh and I know I haven't posted photos of the masks yet. I did finish the girly one but I don't like it at all. I dunno, just what I drew and imagined isn't what I created lol. It's just not what I wanted. But oh well, it'll look alright hanging on the wall at least lol.
I'm making another though. I'm waiting for parts for it so can't really work on it a lot. Hopefully it comes out looking spiffy :) Nope, not going to mention what it is yet.


LisaB said...

OMG, I hate it when my doc can't find one of my ovaries! No fun! I'm so excited that you're getting started. :) I hope you O much sooner this time! FX!

Kerrik said...

I'm so sorry the ultrasound went so miserably, but I wish you and your hubby the best of luck!

By the way, thanks for the blog, it's been helpful for me to read it, and it's actually inspired me to start one of my own.